top of page

Kunde

X-El Tavler

Bureau

Opgave

Leveringer

BR

Ny identitet + løbende markedsføring

Navn + logo, Ny identitet, Website + shop,

Virksomhedsfilm, LinkedIn annoncering, Cases

XEL_Laptop Mockup_03png_edited_edited.jpg

Case:

Nogle gange må man tænke ind i boksen

Da et stenbrud skulle have en kraftavle på 1000A samt styretavle med PLC-styring, krævede det en helt speciel kapsling. I dette tilfælde var en container den helt rigtige løsning.

 

At slippe en krafttavle på 1000A løs i et stenbrud er sin sag. Det kræver en kapsling ud over det sædvanlige. Sammen med Helbo/Bravida fandt vi frem til, at en container var den helt rigtige løsning. Den giver den nødvendige kapsling og yder samtidig effektiv beskyttelse mod det barske miljø i et stenbrud.

 

Alt-i-en løsning

I et stenbrud bliver der brugt tungt maskineri som stenknuser, transportbånd, sigter og silo. Det kræver masser af ampere og en avanceret styring. Udfordringen var derfor at samle en krafttavle på 1000A og en styretavle med PLC-styring i én løsning, der samtidig skulle kunne rumme andet af det isenkram, der skal til for at holde et stenbrud kørende.

 

Smidigt samarbejde

Løsningen er blevet til i samarbejde med Helbo/Bravida, der er opdragsgiver. Opgaven er et godt eksempel på det mangeårige samarbejde, Helbo og X-El Tavler har.

– Vi kender hinanden rigtig godt og har samme fleksible og konstruktive indstilling til projekterne fortæller Bjarne Rasmussen fra X-El Tavler. – Det giver en smidig arbejdsgang, hvor alle arbejder i samme retning. Og det giver os en stor tryghed for, at opgaverne bliver leveret til tiden og til prisen.

Fleksibel løsning med mange muligheder

Selvom containerløsningen er udviklet til et stenbrud, kan den være en smart løsning til mange andre opgaver. Både fordi containeren giver en effektiv beskyttelse og fordi den efter afsluttet arbejde nemt kan flyttes til et nyt sted.

– Vi kan sagtens se, at containerløsningen ville være en oplagt mulighed til større byggepladser, hvor vi kan samle alle eltavler og styringer i én enhed, siger Bjarne Rasmussen. – Den vil også være oplagt til festivaller, større events mv, der kræver flere tavler. Og når det hele er overstået, kan det nemt flyttes videre til en ny opgave.

 

Åben overfor nye løsninger

– Vi kan godt lide at være med til at skabe nye løsninger sammen med vores kunder, fortæller Bjarne Rasmussen. –Så står du med en opgave, der kræver en anderledes løsning, er du altid velkommen til at tage fat i os.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om denne løsning eller have et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig, så skriv til os på info@x-eltavler.dk eller ring på 7023 0099.

Udfordringer

Da det tidligere Wexel lukkede, tog en gruppe medarbejdere sagen i egen hånd og etablerede en ny virksomhed. Der var derfor brug for en helt ny identitet, nyt navn, nyt logo og ny hjemmeside. Det nye navn, X-El Tavler, har en klar reference til det gamle navn. X’et er en vigtig del af DNA’et, da man hos X-El Tavler altid kan forvente lidt X’tra.

Screenshot 2022-05-19 at 14.13.55.png
Screenshot 2022-05-19 at 14.13.24.png
Screenshot 2022-05-19 at 14.14.26.png

Previous

Next

bottom of page