top of page

Kernefortælling

Mod nye mål

 

Efter en årrække med akkvisitiv vækst via sammenlægninger, gik vi i 2017 i luften med en ambitiøs strategiplan – Nye veje – som skulle transformere os fra en mindre sparekasse til en formålsdreven børsnoteret virksomhed. Målet var at gøre os endnu mere effektive, endnu bedre til at udnytte de digitale muligheder og endnu bedre til at skabe værdi for vores nuværende og potentielle kunder.

 

I al beskedenhed er det lykkes over al forventning. Vi har overgået selv de mest optimistiske forventninger og skabt markante resultater.

 

Det får os nu ikke til at slække på speederen. Med en ny strategiplan – Mod nye mål – er vores ambition at styrke sparekassen yderligere i fremtiden. Strategien bygger på vores operationelle strategimodel, der allerede har bevist, at vi kan nå vores langsigtede mål i en kompleks verden i konstant forandring.

 

Vi skal fortsætte med at forny sparekassen. Vi skal tænke i nye og anderledes organisationsformer. Vi skal bruge de nyeste teknologier og tiltrække nye kompetencer. Vi skal opbygge nye relationer og strategiske muligheder. Vi skal skabe en fælles kultur og skabe en så attraktiv arbejdsplads, at vi kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

 

Dermed ikke sagt, at vi kaster alt overbord. Tværtimod. En af grundene til at vi er i konstant vækst, er netop, at vi holder fast i vores værdier og går vores egne veje. Det er en del af vores DNA og kultur, som udgøres og udleves af vores vigtigste aktiv: vores medarbejdere.

 

Det skal vi blive ved med. For når sparekassen i 2025 kan fejre 200 års fødselsdag, er det netop, fordi vi har været i stand til at forny os undervejs og omfavne tidens nye vilkår og muligheder på vores måde.

 

Sammen baner vi vejen.

Sparekassen  Sjælland-Fyn

Bureau

Opgave

Levarancer

Noted

Lancering af strategi

Kernefortælling og tekster

2927_SPKS_posters_70x100cm_Page_04.png

Previous

Next

bottom of page