top of page

Med andres ord

– Har du brug for en af de dygtigste og skarpeste konceptuelle hoveder i branchen, så skal du vælge Bo. Ikke nok med at du bliver udfordret på “plejer” så er han nok en af de bedste til at tænke crossmedia og komme hele vejen rundt i processen med – ikke bare tekstmæssigt, men også konceptuelt og kommunikativt. Samtidigt er alt hvad Bo afleverer gennemtænkt, forklaret og sat op, så selv en projektleder kan gå videre med det og få det godkendt af kunden.

Jens Heydenreich,

Creative director, Uncle

– Bo er en senior tekstforfatter i ordets bedste betydning. Han udarbejder altid ideer, der er baseret på en god indsigt og formår at formidle selv komplicerede budskaber på en simpel måde, der er i øjenhøjde med målgruppen.

Bo er en (af de efterhånden få) tekstforfatter, der rent faktisk kan lide at skrive en brødtekst. Han skriver levende  og er suveræn til at holde en rød tråd igennem teksten, så ideen bliver fastholdt ned til sidste punktum. Samtidig er Bo en dygtig strateg, som man kan tage med meget tidligt i processen. Alt hvad Bo laver er gjort med stort engagement, og man kan have fuldstændig tillid til, at Bo altid leverer en god løsning til aftalt tid. For Bo er noget så sjældent som en struktureret kreativ, hvilket giver en dejlig ro i maven i projektlederafdelingen.

Lennart Fenger,

tidl. Client Service Director, TBWA.

– Jeg har været så heldig at arbejde med og lære af Bo flere gange igennem min tid i reklamebranchen. Bo holder et højt kreativt niveau for såvel kreativ konceptudvikling som tekstforfatning af taktiske budskaber. Samtidig arbejder Bo med integreret kommunikation på et højt niveau og hans stærke kreative egenskaber fungerer perfekt såvel off- som online. Bo kommer stærkt anbefalet herfra.

Nick Sigby-Hansen,

tidl. Director, TBWA Group Dk

– Vi har arbejdet sammen med Bo R. i rigtig mange år, men det har ikke gjort samarbejdet kedeligere og iderigdommen mindre. Bo R. har forstået ånden i vores virksomhed, og det bruger han til fulde i sit arbejde, hvor linien både er ordentlig, men også med et glimt i øjet. At Bo R. samtidig er i stand til at arbejde hurtigt og overholde deadlines gør jo ikke noget.
Bo R. har for vores vedkommende fungeret som en ekstern marketingafdeling, hvor vi har briefet Bo R. op på vores opgaver/udfordringer, og så har Bo. R. kørt hele processen fra ide til færdig produktion. Det har fungeret super og kan sagtens anbefales.

Peter Monk,

Co-owner, Via Biler

bottom of page